Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Кривокапић разговарао са лидерима ДФ: Подршка за договор са Бечићем и Абазовићем!

Лидери Демократског фронта Андрија Мандић, Милан Кнежевић и Небојша Медојевић дали су сагласност носиоцу изборне листе коалиције “За будућност Црне Горе” Здравку Кривокапић да почне разговоре око формирања будуће власти са колегама из савеза “Мир је наша нација” и “Црно на бијело”, потврђено је “Вијестима”.

Кривокапић је јуче разговарао са њима и са предсједником Социјалистичке народне партије Владимиром Јоковићем јер се очекује почетак преговора са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем око формирања нове власти.

Из Кривокапићевог тима је саопштено да је са лидерима коалиције одржао састанак на коме је, како се наводи, дефинисан преговарачки тим и установљена платформа на основу које ће се преговарати са коалиционим партнерима из остале двије побједничке коалиције.

-Сви учесници данашњег разговора су увјерени да ће преговори отпочети ускоро и успјешно се окончати, у складу са очекивањима грађана Црне Горе, наводе они.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

“КАМИОНЏИЈСКА БАЈКА” У ЧИКАГУ: Представа о српској дијаспори, како добити зелену карту и како са пута скренути на ауто-пут!

СНО ВАСОЈЕВИЋА: Тражимо референдум о Резолуцији о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

osman

ГОВОРИ СЕ О ЗЛОЧИНИМА, ПА ДА НЕ ЗАБОРАВИМО: Крвави пир Османа Растодера под Чакором!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

vasilije

БРАНКА ЗЕЧЕВИЋ: Света Ана-Анастасија!

kruna5

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

pavle-djurisic-1

КРВАВО СЛОВЕНАЧКО ПРОЉЕЋЕ 1945. ГОДИНЕ: Европа осудила комунизам, ми још нијесмо!