Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Због уништавања купона: ДПС-овка у притвору 72 сата

Осумњиченој Милени Орландић, која се терети за кривично дјело уништавање докумената о гласању, основни државни тужилац у Основном државном тужилаштву (ОДТ) у Подгорици је након саслушања одредио задржавање до 72 сата.

Државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици саслушао је у својству осумњичене лице М.О. и рјешењем јој одредио задржавање најдуже до 72 часа због основа сумње да је извршила кривично дјело уништавање докумената о гласању, казала је портпаролка тог тужилаштва тужитељка Милица Мандић.

Подсјетимо, Орландић, представница Демократске партије социјалиста (ДПС) ухапшена јуче након што су из Општинске изборне комисије (ОИК) Подгорица пријавили да је покушала да сакрије и уништи контролне купоне гласачких листића.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!