Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“За будућност Црне Горе” у Беранама: Ко не слуша глас народа не може бити власт!

Онај ко не слуша глас народа, мора бити свргнут од стране тог народа. После побједе 30. августа, све ће бити другачије, поручили су представници коалиције “За будућност Црне Горе” током данашњег боравка у Беранама.

Носилац листе Здравко Кривокапић је током боравка у Васојевићима и манастиру Ђурђеви Ступови истакао да, како манастир који се налази на грбу Берана свједочи о побједи Св. Ђорђа, тако је и побједа опозиције на изборима више него сигурна.

Он се заједно са носиоцем листе “За будућност Будве” Марком Батом Царевићем састао и са владиком будимљанско-никшићким Јоаникијем и градоначелником Берана Драгославом Дадом Шћекићем, који су му пожељели добродошлицу.

-У име наше побједе и заједничког успјеха желим да кажем да ће нова власт отворити фонд за развој сјевера, а онда и цијеле Црне Горе, за добро сваког грађанина, казао је Шћекић.

Царевић је поручио да је побједа ове коалиције неминовна, те да дугује захвалност Васојевићима на подршци коју су пружили Будви у посљедњим мјесецима.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СКАНДАЛОЗНЕ ИЗЈАВЕ ПРЕДСТАВНИКА ХРВАТСКЕ ВЛАСТИ: У Јасеновцу је било злочина, али не над Србима!

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ, ОТРГНУТО ОД ЗАБОРАВА: Истина о Сребреници и овако је било!

ПОВОДОМ ОДЛУКЕ ДА ПОДРЖИ РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Протест испред Владе у 19 сати!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

prva

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

penzija33

ПРЕДСТАВНИЦИ ПЕНЗИОНЕРА: Нећемо повећање чланарине, Савез пензионера је и даље филијала ДПС-а!

desanka

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

duskotrifun

“СРПСКА КУЋА”: Вјечне теме пјесника Душка Трифуновића!