Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Црно на бијело”: Стијеповић и Мараш репрезенти политике коју не треба подржати!

‘-На скупу ДПС-а у Зети из првих редова са Славољубом Мигом Стијеповићем и Верицом Мараш као “гарантима очувања државе”, али по правилима ДПС-а, послата је порука сваком мислећем грађанину Црне Горе због чега ту партију не треба нипошто гласати, казао је Балша Вујачић, испред коалиције “Црно на бијело”.

Вујачић истиче да ДПС-у више ништа није остало за представити осим ликова као што су Славољуб Стијеповић и Верица Мараш, али и да су то прави репрезенти ДПС политике у претходних тридесет година.

Репрезенти једне наопаке корупционашке политике која је државу Црну Гору и њене грађане коштала милијарде евра, каже Вујачић.

Сматра да је то најбоља могућа предизборна порука сваком мислећем грађанину Црне Горе због чега ни гласа не треба дати Демократској партији социјалиста.

Умјесто да су у првим редовима на оптуженичким клупама, ликови попут Стијеповића и Мараш из првог реда са скупа у Зети заједно са Милом Ђукановићем поручују да ће одлучно одбранити Црну Гору. Паметноме доста, закључује Вујачић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Да Спајић размишља о Србима у Црној Гори не би подржао резолуцију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!