Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Па, је ли ово могуће и има ли овдје нормалних: Краповић шеф криминалне организације у Будви!

Криминална организација чији шеф је Драган Краповић формирана је почетком јуна у Будви са циљем извршења више кривичних дјела злоупотребе службеног положаја и позивање на отпор. То је казао специјални тужилац Саша Чађеновић на заједничкој конференцији Специјалног државног тужилаштва и Управе полиције организованој поводом представљања података из актуелних предмета у надлежности Специјалног државног тужилаштва.

Рекао је да је Краповић за себе одредио да врши кривична дјела, издаје наредбе и упутства члановима криминалне организације, да службена лица подстрекава на извршење кривичних дјела…

До сада прикупљени докази до степена основане сумње указују да је осумњичени К.Д. након уласка Управне инспекције у зграду Општине Будва подстрекао друге чланове криминалне организације Ј.Д. А.М. Д.Б. и друга лица руководиоце општинских службни Општине Будва до дођу у просторије партије “Д ЦГ” гдје је од истих затражио да прекораче свола службена овлашћења па су осумњичени А.М као начелник Комуналне полиције и инспекције општине Будва, Ј.Д. као извршна директорица предузећа Водовод и канализација”, Д.Б. командир Службе заштите и спашавања Општине Будва подстрекнути од организатора криминалне организације осумњиченог К.Д. прекорачили своја службена овлашћења и возила која су им дата на употребу ради општег интереса злоупотрребљавали и блокирали саобраћајнице и установе локалне самоуправе ради изазивања нереда и супротстављања органима полиције, законитим одлукама државних органа и отежали њихово спровеођење…, рекао је Чађеновић.

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић казао је да је будвански предмет у надлежности СДТ-а и да је предузет огроман рад и да је до степена основане сумње утврђено да је у Будви формирана криминална организација чији су чланови починили конкретна кривична дјела. Објаснио је и да је стварање криминалне организације у искључивој надлежности СДТ-а.

Казао је и да у том предмету СДТ нема свједока сарадника.

Извор: Вијести

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!