Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Сједница парламента: Међусобне оптужбе Медојевића и Кривокапића!

Сједница Скупштине Црне Горе на којој се расаправља о предлогу закона Демократског фронта (ДФ) за помоћ грађанима обиљежио је вербални сукоба између посланика ДФ Небојше Медојевића и посланика Социјалдемократске партије (СДП) Ранка Кривокапића.

Кривокапић је у свом излагању, између осталог, казао да је вирус национализма у претходном периоду напао и Црну Гору, а Медојевић му је казао да је и мафија којој је и Кривокапић кумовао.

-Колега Медојевић и даље стаје на тај пут који иде ка самоуништењу, али то је његово право. Ја сам му помагао колико сам могао да до тога не буде. Помагао сам ти кад си сједио код Мила Ђукановића као савјетник за приватизацију кад је расла та мафија, рекао је Кривокапић, коме је Медојевић добацио да треба да подигне споменик Станку Суботићу на Цетињу.

Медојевић је тражио ријеч након дискусије Кривокапића и казао је да је Кривокапић дискутовао о нечему што нема везе са предлогом закона ДФ.

Он је овдје причао у микрофон да ли сам ја тријезан или нијесам. Ово што протестујем њему нека иде на образ. Ми смо дуго времена потрошили заједно.То ми је рекао више пута.Пренио ми је пријетећу поруку ЦИА. Да ли је био тријезан и шпијунчина ЦИА . Пренио ми је поруку у друштву директора Агенције за безбједност. Ја тебе чувам, а ти мене овдје овако блатиш пред људима и то радиш у континуитету, рекао је Медојевић.

Он је поручио Кривокапићу да је ” см**е и обично го**о”, након чега је кренуо да излази из пленарне сале.

Тада је потпредсједник Скупштине Генци Ниманбегу прекинуо сједницу и изрекао опомену Медојевићу.

Извор: Вијести

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!