Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Кладионице у корона добу: Квоте на вакцине!

Свјетске кладионице, у недостатку спортских догађаја, нуде опкладе које се тичу вируса корона, али избјегавају клађења на број умрлих или заражених. У свему предњаче руске кладионице, које нуде опкладу на откривање вакцине против короне.

Према коефицијентима, већа је вјероватноћа да ће Свјетска здравствена организација до 31. децембра објавити да је вакцина направљена од могућости да се то не догоди. У понуди је и опклада да ли ће шеф “Тесле” Елон Муск објавити да је открио вакцину за шта је коефицијент чак 200.

Кладионице сугеришу и да је велика вјероватноћа да ће до краја године бити направљена видеоигра са тематиком борбе против вируса корона. Они који то желе могу се кладити да ли ће амерички предсједник Доналд Трамп од своје Трамп куле у Њујорку направити привремену клинику за обољеле од короне.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛОРАД ПУПОВАЦ: Срби на Космету треба да уче на грешкама Срба из Хрватске!

БАЊА ЛУКА ПРОСЛАВИЛА КРСНУ СЛАВУ: Спасовдан – празник љубави и наде!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

spijunu

ТРАГИКОМЕДИЈА ИЛИ ШПИЈУНИ СУ МЕЂУ НАМА, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Шверцери цигарета под пратњом АНБ-а и уз помоћ појединих свештеника састављали владу у Острогу!

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

sarajevo

У БИХ НА ОПРЕЗУ: Вучић “креатор руске револуције на Балкану”!