Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

На Врелима испред зграда као у кошници: Полиција не примјењује мјере дистанце и окупљања!

На фејсбук страници “Подгорички времеплов” објављен је снимак из Врела рибничких, гдје су станари зграда које  су наводно у карантину, већином испред улаза и у групама од по десет и више људи и без икакве заштите. Виде се и полицајци који све то посматрају и не пада им памет да примјењују мјере ДПС-овског НКТ тијела, оносно дитанцу од два метра, забрану окупљања од више од двије особе, итд… 

Јуче је ова влат у Спуж на 30 дана послала седам младића који су на Кучким коритима били у једној кући и ухапсила их након објављеное слике на интернету, док на Врелима то јој не пада на памет. Да ли је то због гласачког расположења Рома на Врелима или је нешто друго у питању? Са најодговорнијијих функција ове државе је саопштено да ће се мјере примјењивати на ве подједнако, али по овом снимку се то не би могло закључити. Да ли би се полиција и власт овако понашала да се неким случајем ради о неком насељу гдје већином живе Срби?

 

https://www.facebook.com/p.vremeplov/videos/512462059435757/

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЦЕ ДПС-А: Наш Мило помутио “српски свет”!

МИЛОЈКО СПАЈИЋ О БУДВАНСКОМ ФОРУМУ: Умјесто стручњака чули смо тужакањa Јакова и Мила!

САД СЕ ВИДИ, САД СЕ ЗНА, КО СЕ КОМЕ ДОПАДА: Мило позвао Јакова да сарађују, Срби нијесу угрожени, Црна Гора руинирана, а Србија Вељесрпска!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

tito-thumb-1200

ДИРЕКТНО У СУШТИНУ: Титоисти међу Србима још увијек воде грађански рат!

bolja

У БОЉАНИЋУ КОД ДОБОЈА: Обиљежавање 80 година од мисије “Халијард”!

alek7

ФАЦЕ ДПС-А: Наш Мило помутио “српски свет”!

5-oktobar-2000

5. ОКТОБАР: Дан изгубљене наде!

nikolicccc

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ГОДИНЕ: Тражимо од ВДТ-а да измјени споразум са Хрватима о ратним злочинима, постојећи не води рачуна о војницима ЈНА страдалим у “Лори”!