Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Уједињења ЦГ пита: Милутине, јеси ли забранио “Карнекс” и “Неопланту”?

Уједињена Црна Гора (УЦГ) констатовала је како Влада тражи помоћ од НАТО чланица за најосновније ствари, а да, како су саопштили, истовремено јавност обавјештава да смо потпуно спремни за одлучујућу борбу са пандемијом коронавируса.

Национално координационо тијело (НКТ) је дужно да тачно саопшти колико на данашњи дан имамо респиратора у Црној Гори? Разумијемо да нам требају, и то смо знали, милиони маски, рукавица, стотиње хиљада комада заштитних одијела за медицинске раднике и тако редом, али зашто тражимо 325 респиратора (и којих) ако код нас нема разлога за панику. Јуче смо одбили реалних пет из Србије и то као помоћ, а у међувремену тражимо 325? Понављамо питање: колико имамо респиратора, наводe у УЦГ.

Из ове странке су поставили и друга питања НКТ.

Питамо и откуда сада потреба за педесет ЕКГ апарата? Питамо: да ли су здравствени радници из Бара смјештени у самоизолацију и карантин због неспремности система и недостатка основних средстава заштите?, упитали су из УЦГ.

Такође, затражили су прецизне информације о стању гинеколошко-акушерског одјељења на Клиничком центру Црне Горе.

Питамо на крају координатора НКТ Милутина Симовића да ли је тачно да је забранио увоз производа Карнекса и Неопланте? Ако јесте зашто? Да ли је у питању мјера заштите од коронавируса или покушај да се током епидемије људи натјерају да купују производе Владиних омиљених произвођача, без обзира на квалитет? Ако одговор изостане јавности ћемо саопштити властите закључке у вези сваког питања, закључује се у саопштењу УЦГ.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!