Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ко о чему, Марковић о вампирима: Неће проћи деведесете, много смо јаки!

Премијер Црне Горе Душко Марковић поручио је да патријарх српски Иринеј треба да “схвати и прихвати” да је Црна Гора секуларна, грађанска и вишенационална држава. Душко Марковић је одговорио на критике које је патријарх српски Иринеј изнео у интервјуу за портал Саборник.

Он тврди да се над Црном Гором повампирују политике крвавих 90-тих година прошлог вијека, а Закон о слободи вјероисповијести био је само повод да се покрене деструкција против европске и грађанске Црне Горе.

У данашњој Црној Гори сценарио вјерске и националне земље просто – не може проћи. Закон о слободи вјероисповијести био је само повод да се покрене деструкција против европске и грађанске Црне Горе , рекао је Марковић на састанку са Савјетом младих ДПС Будва.

Поручио је да Црну Гору нико не може увући у сукобе и нестабилност.

И ово питање, које данас оптерећује многе грађане и њихове породице, ријешићемо мирно и демократски као и сваки пут до сада, истакао је Марковић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!