Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УЦГ: Срам да буде уреднички тим РТЦГ-а, несојлук и примитивизам од нашег новца!

Из Уједињене Црне Горе реаговали су на програмски избор РТЦГ и истакли да након синоћег „документарца“о митрополиту Амфилохију, ауторског срама уређивачког тима ТВЦГ, траже од медијског регулаторног тијела да замрачи информативне и документаристичко-културне садржаје овог јавног емитера.

Попут сваке “Задруге” и ову уређивачку задругу треба држати под шифром али и ван домашаја дјеце. ТВЦГ је све, само није медиј, све само није програм, све, само није пристојан медијски сервис. ТВЦГ од нашег новца финансира несојлук и примитивизам. Уреднички тим који је потписао ону огавну видео пропаганду треба да се стиди новца који му ми дајемо. Партијско, удбашко уређивање је на врхунцу, горе него деведесетих година. Ускоро ће се и бестидни морати застидјети шта су морали да раде за потребе простаклука и примитивизма. Вратите нам наш новац! Вратите нам новац јер сте и тако на платном списку мафије, закључили су у УЦГ.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!