Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Предраг Бошковић након монтенегринског допинга: Против ДПС Црне Горе се води крсташки рат!

Свака изјава Предрага Бошковића, министра одбране, је за савремене енциклопедије глупости. Мора се признати да је он на велика врата ушао на њене стране и нема шансе да га ускоро неко у томе претекне, барем не ови из ешалона ДПС-а. Он је чак литије упоредио са крсташким ратом и политипком намјером да се створи теократска држава. На његове ријечи човјек остане без ријечи и нема шта друго него да се прекрсти и замоли Господа да спаси овога Бошковића, ако му има спаса, а богами и да нас сачува од његових ратова и офанзива!

Министар одбране Предраг Бошковић казао је да је Закон о слободи вјероисповијести искоришћен да се против Црне Горе поведе крсташки рат. Протестне литије, како је рекао, немају никакве везе са законом, већ је, сматра он, намјера да се Црна Гора представи као српска држава, којој би се поништила независност изгласана на референдуму 2006. године.

Ту тврдњу Бошковић темељи на иконографији која се може видјети на протестним литијама, али и исцртавању српских мотива широм Црне Горе. Закон о слободи вјероисповијести, како је рекао, има за циљ да се Црна Гора врати у средњи вијек, док односе са Србијом, након свих дешавања, оцјењује као најлошијим од обнове независности.

-Протести немају везе са законом, јер да је тако, закон би се примијенио, па би видјели да ли он угрожава било чија права. Видимо да то није случај. Видимо иконографију на скуповима, видимо како се означава територија Црне Горе као српске државе, видимо цртање српских мотива, рекао је Бошковић у интервјуу Радију Црне Горе.

Намјера је, каже, да се Црна Гора представи као српска држава, те да се поништи државна независност и наша земља поново врати под скуте Србије, како би се о судбини Црне Горе одлучивало ван наших граница.

Поручује и да не постоји сила која нас може преобратити у теократску државу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Да Спајић размишља о Србима у Црној Гори не би подржао резолуцију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!