Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Матија Бећковић: Ни код Орвела нема да партија оснива цркву

‘-Црна Гора суочава се са истрагом потомака и покушајем претварања у голу ледину без моралних заслуга и икаквих светиња, осим НАТО ракета, са којима ће у 21. вијеку кренути све из почетка – рекао је Матија Бећковић, поводом догађања у Црној Гори.

Он је за “Вечерње новости” указао да ни у дјелима енглеског писца Џорџа Орвела нема да је нека партија оснивала цркву, што је, како је навео, идеја владајуће неокомунистичке црногорске партије.

Покушајем отимања храмова дирнули су у нешто у шта нису смјели дирати. За оно што су учинили за јединство Српске православне цркве, некад Синан-паша, а данас Мило Ђукановић, заслужили су обојица – Орден Светог Саве – оцијенио је Бећковић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СМИЈЕШНО И ТРАГИЧНО: Док у Црној Гори расте српски бунт због Резолуције о Сребреници, Јаков у Мајамију отвара Самит младих НАТО-а!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!

jovan eraković

АФОРИЗАМ ДАНА, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “По свијету се вуцало, па када се офуцало…”!