Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Невјероватни Београд: “Делије” бакљама уклесале крст за све Србе!

Невјероватни Београд и невјероватне “Делије”. Понекад се наљутиш због ових навијача и њиховог примитивног понашања, а некада те они таквом дубином и таквом саборношћу дирну до срца. Ово што су они синоћ урадили у Београду је незаборавно. У центру Београда бакљама су уклесали крст подршке свим Србима и поруку свијету да Срби јесу сами, али да нијесу усамљени, како прије неки дан рече један свештеник из Никшића. И шта нам ко може, ако можемо да шаљемо овакве поруке свима у свијету! И све је то снимљено и обрађено уз химну “Онамо, намо” краља Николе. 

Невјероватан Београд и невјероватни Срби на свим странама свијета!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

БРАЋА МУСЛИМАНИ НЕБРАТСКИ ПРЕМА ПРАВОСЛАВНОЈ БРАЋИ: Смета им споменик митрополиту Амфилохију, а тргу у Гусињу дали име Али паше, познатом по борбама са Црногорцима!

БИЛО НЕКАД ДРУГО ВРИЈЕМЕ: Војводи Степи Степановићу Сарајево организовало величанствени дочек 17. новембра 1918. године!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

amfilohije-radovic-reuters-326563

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!