Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Србија освојила АТП куп!

Тениска репрезентација Србије освојила је премијерно издање АТП купа. Србија је у великом финалу у Сиднеју савладала Шпанију резултатом 2-1 у победама. Одлучујући тријумф остварили су Новак Ђоковић и Виктор Троицки у дублу, победивши Фелисијана Лопеса и Пабла Карења Бусту са 6:3, 6:4!

Њих двојица су спречила Шпанију да ову титулу придружи оној из Дејвис купа коју је освојила пре два месеца, а наши момци су се искупили за тежак пораз од Русије у Мадриду.

Сећаћу се овога целог живота, ово је најлепши тренутак у мојој каријери. Имао сам срећу и благословен сам за дивну каријеру, али играти за тим, за државу, за најбоље пријатеље, то не можете да изједначите ни са чим, то је посебно. Било је посебно гледати Виктора, као и све остале наше тенисере, сви су имали удела у успеху. Шта рећи о Душану, који је играо најбољи тенис на бетону икада, сјајан момак, напорно је радио да би био овде, изјавио је Новак након финала са Шпанијом, а потом позвао публику да му се придружи у скандирању Лајовићевог имена.

– Што се тиче славља, не знам, можемо назад за Србију да славимо, па да се вратимо овде. Много има људи у Сиднеју очигледно, тако да за славље не бринемо. Виктор мора да спава, али ја не морам, тако да ако је неко за журку, спреман сам, нашалио се Новак.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДА ЛИ СЛУЧАЈНО: Новак Ђоковић у Риму добио флашу у главу!

СЈАЈНИ СРБИН: Никола Јокић најбољи играч НБА лиге!

СРБИН БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ: Новак Ђоковић најбољи спортиста на планети!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!