Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Умјесто да се стиде, полиција се хвали: Након десет година открили ко је напао стражара у Никшићу!

Никшићка полиција је расвијетлила кривично дјело разбојништво у покушају, почињено прије десет година у предузећу “Нецком”, и ухапсила осумњиченог Подгоричанина М.И. (30). Како су навели у Управи полицие, сумња се да су М.И. и још двије непознате и наоружане особе напали стражара тог предузећа, тешко га повриједили и потом везали.

Након тога су, сумња се, пресјекли телефонски кабл да ни би могао позвати полицију, а потом обили браве и испретурали канцеларије и касе којом приликом нијесу пронашли новац. Након што се стражар ослободио дошао је до оближње бензинске пумпе и позвао полицију, истичу у црногорској полицији.

Догађај је дубоко узнемирио грађане.

М.И. ће бити уз кривичну пријаву приведен државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, поручују из Управе полиције.

Умјесто да се стиде што им је требало деценију да открију ко је напао једног стражара, они се чак и хвале овим својим “подвигом”. Колико ће им требати онда да рсвијетле компликованије случајеве убистава? Пола или читав вијек??

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!