Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Славиша Чуровић: Стидим се вас што мрзите све српско и нашу Цркву!

Славиша Чуровић, познати глумац, одговорио је на пријетње, које му стижу након интервјуа у којем је дао отворену подршку борби против срамног Закона о слободи вјероисповијести:

Данас одобравања у 99 посто случајева….Хвала свима на лијепим и добрим ријечима,не могу стићи свима да захвалим, нема се кад од посла и борбе. А онима који пријете, “ћекају ме по Подгорици”,да поручим само…Ја сам један Чуровић и чини ми се да нисам страшљив,а нисам ни сам… Долазим редовно,па јунаци,слободно крените,као што сте ми 2006-те вадили пиштољ на референдуму, као што сте ми узвикивали “Србе на врбе”, цртали фалусе по гардероби, крали документа да не могу изаћи из Цг, писали отказе, пратили до куће “џетама” без таблица….Као што сте ми “средили” да због моје борбе, цијела породица са факултетима ради послове са основном школом. То су ваше “јуначке” методе. И побједе. И све смо издржали, нисмо издали, а богами нисмо ни бјежали, то добро знају “великани пријетње”. А и ово ћемо прегурати. Бранићу свачију светињу и јесам, моју посебно!, истиче Чуровић.

Он додаје да је срамно да му неко приговара због национализма, када су његови најбољи другови Срби и Муслимани и Хрвати.

Стидим се вас што мрзите све српско и нашу Цркву, али да одустанем(о) нећемо! И бранићемо. А ви само урлајте. И арлаучите. И гракћите. Срећом,по коментарима,три посто вас је. А и то је много!, закључује Чуровић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!