Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“КАФЕ БЕОГРАД” У ЧИКАГУ: Мурал Новака, Николе и Иване!

Мурал са ликовима три свјестка а српска шампиона: Новака Ђоковића, Николе Јокића и Иване Вулете красиће зграду ресторана ,,Кафе Београд“ у Чикагу.

У Чикагу је прије пар дана завршен мурал са ликовима три свјетска а српска шампиона: Новака Ђоковића, Николе Јокића и Иване Вулете, преноси Срспка ТВ УСА . Огромни мурал налази на згради попуарног ,,Београд кафе“ ресторана на Ирвинг Парк улици. Мурал представља симбол снаге, успјеха и издржљивости а осликао га је Лудњиг Танчез из Чикага. Власник ,,Београд Кафеа“ је одлучио да то буде баш на зиду овог ресторана гдје се редовно прате спортска дешавања а нарочито када се такмиче ова три свјетска шампиона: Ноле, Никола и Ивана. Мјесто је окупљања и Нолетових чикашких ватрених навијача који га редовно прате када игра на УС Опен-у и Синсинати Опену.

– Овим муралом желимо да им пошаљемо срдачан поздрав из Чикага и да им покажемо колико смо поносни на све што су постигли, они су симбол снаге, издржљивости и успеха и прије свега инспирација за све нас, наводи Јелена, менаџер ,,Београд кафеа“.

Поред новог мурала са ликовима наших свјетских шампиона на ,,Београд кафеу“ у Чикагу се налази и мурал са ликом Николе Тесле кога је прије неколико година насликао уметник Асценд из Венецуеле и умјетнички рад Тање Миловановић која је осликала азбуку и цитат Моме Капора у унутрашњем дијелу ресторна.

извор: ртв

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ, ОТРГНУТО ОД ЗАБОРАВА: Истина о Сребреници и овако је било!

ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ: Јаме у Словенији чувају црногорске четнике, Црна Гора не чује њихове вапаје!

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ: Подржавамо Србију и Српску у одбрани српских интереса, учествоваћемо на сјутрашњем протесту!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

moskvaigor

МОСКВА: Приказан филм Игора Дамјановића “Крај неоколонијализма – Централноафричка Република”!

ivan

ОДВРАТНИ ДПС, ИВАН ВУКОВИЋ: Важнији му Хрвати од Срба!

penzija33

ПРЕДСТАВНИЦИ ПЕНЗИОНЕРА: Нећемо повећање чланарине, Савез пензионера је и даље филијала ДПС-а!

prva

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

desanka

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!