Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СТАВ И ТО СРПСКИ: Уморили су ме наивни Срби!

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Уморили су ме моји наивни Срби уочи избора. Говорио сам узалуд да је смјена Мила Ђукановића само фингиран потез како би се он замијенио и поштедио, да ће доћи други полетарци западњачки које су масони предвидјели за лидере у Црној Гори, јер и Милова клика и његови противници су продукти Билдерберг групе и Трилатералне комисије, а моји наивни  Срби говораху, нека дође црни ђаво само да се скине Мило. 

Петар Милатовић Острошки

Умјесто да су се консолидовали, формирали српску националну странку, дакле у један фронт против режима, понавља се лудило из 1990. године када сам у својим говорима у Аустралији пледирао да се сви уједине и формирају једну странку против Милошевића, али “Служба” их је подијелила у неколико десетина колона. Дакле све се исто данас догађа, мука ми је од свега, највише од српске наивности која се граничи са лудилом.

Бојим се да ће поновно отрежњење од пијанства заблудама трајати још три деценије. Бојим се јер велики дио мојих драгих Срба ради тако да никад ништа паметно не буде урађено, прогоне синове одане и сервилно устоличавају пробисвијете и протуве продане.

 
Извор Фејсбук
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

broz2

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

moskvaigor

МОСКВА: Приказан филм Игора Дамјановића “Крај неоколонијализма – Централноафричка Република”!

spajic-3

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

katnić

ОДЛУКА: Катнић у притвору још два мјесеца!