Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Као у НДХ, Србе не морате да волите, али мораћете да нас поштујете!

Поводом кривичне пријаве које је против њега поднијело Основно државно тужилаштво, предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић за Портал РТНК је поновио да Мило Ђукановић још увијек није морао да оде да да изјаву због навода на његов рачун у Скај препискама.

Али сам ја због неког положаја дијелова свога тијела приликом стајања процесуиран и осумњичен јер се повлађује усијаним главама из антисрпског и промафијашког медијског лобија. Овим чином је тужилаштво повриједило углед Црне Горе као и сви они који су у овој хајци учествовали угледајући се на принципе поступања какви су важили само у нацистичкој Њемачкој и Независној држави Хрватској, истакао је Ковачевић.

Сматра да је процесуиран само зато што се зна да је Србин и какво је његово мишљење “о стиховима ратног злочинца, фашисте и подржаваоца НДХ Секуле Дрљевића који се налазе у химни Црне Горе”.

Да се било коме другом нешто слично десило ко долази из редова неког другог народа о овоме не би било ни ријечи а камоли оволике хајке. Наравно, ово је и димна бомба којом треба покрити сва она непочинства људи из претходног режима за која ових дана сазнајемо. И да парафразирам једног од министара који је онако осионо закључио да нешто не морамо вољети, али морамо поштовати. Ни Србе не морате вољети али ћете морати да нас поштујете, поручио је Ковачевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

ПЕТАР БОЖОВИЋ: Прича се о геноциду у Сребреници, а гледамо геноцид у Гази!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ustav-crne-gore-constitution-of-montenegro

ПОГЛЕД НА НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ: Устав – зла коб ДПС-овске Црне Горе!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!