Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Владимир Путин: Оружана побуна је издаја Русије!

Онај ко је организовао и спремао војни пуч, онај који је дигао оружје на своје ратне другове, он је издајник и одговараће за то, изјавио је председник Русије Владимир Путин у обраћању нацији.
-Обраћам се грађанима Русије, припадницима Оружаних снага, безбедносних органа и специјалних служби, војницима и командантима који се сада боре на својим борбеним положајима, одбијају непријатељске нападе, чине то херојски – знам, синоћ сам поново разговарао са командантима свих праваца. Обраћам се онима који су преваром или претњама увучени у злочиначку авантуру, гурнути на пут тешког злочина – оружане побуне, рекао је Путин на почетку свог обраћања.
-Данас Русија води најтежу борбу за своју будућност, одбија агресију неонациста и њихових господара. Против нас је усмерена фактички цела војна, економска и информациона машина Запада. Боримо се за живот и безбедност нашег народа, за наш суверенитет и независност. За право да буде и остане Русија – држава са хиљадугодишњом историјом. И стога дејства које цепају наше јединство, у суштини представљају отпадништво од свог народа, од сабораца који се сада боре на фронту. То је забадање ножа у леђа нашој земљи и нашем народу, рекао је Путин.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦЕТИЊЕ: Сарадња Музеја и Богословије!

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!