Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У Дабовићима испод Острога: На слави цркве Светог Георгија и Јаков Милатовић!

Светом литургијом коју је служио надлежни парох јеленачко-подострошки протојереј Предраг Катанић, свечано је и молитвено прослављена слава цркве Светог великомученика Георгија у Дабовићима испод Острога. По благослову надлежног пароха и у организацији црвеног одбора у суботу 13. маја 2023. године прослављена је слава овог храма.
Сабрани вјерници приступили су светом причешћу а потом је пререзан и освећен славски колач. Свима вјернима се пастирском бесједом обратио надлежни парох о. Предраг, који је честитао славу и говорио о Светом Георгију.
Литургијском сабрању је присуствовао и новоизабрани предсједник Црне Горе г. Јаков Милатовић. Потом је црквени одбор припремио трпезу љубави за све присутне.
Припремио: мр Александар Вујовић, професор Богословије Светог Петра Цетињског и уредник Катихетског програма Радио Светигоре
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ОГОРЧЕНО НА ВЛАДУ: Забранили да снимамо у касарни, скандалозан приручник Министарства просвјете о злочинима 90-тих!

ВАСОЈЕВИЋИ: Српске организације без основних услова за рад!

БЕРАНЕ: Састанак челника српских организација са представницима Србије!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bera6

ВАСОЈЕВИЋИ: Српске организације без основних услова за рад!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!