Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЦДМ и Давор Ђенеро: Луд, збуњен и (не)нормалан или савршена трагикомедија!

Пише: Иван Милошевић

Портал ЦДМ преноси став Давора Ђенера: “Подвлачи да су и мировни поредак и европска интеграција утемељени на истом принципу – принципу непромјењивости граница и диоби моћи унутар држава умјесто диобе територија међу државама”.

И ЦДМ и Ђенеро извалише ову глупост и остадоше живи! Просто да човјек не може да изабере ко је глупљи и ко више потцјењује мозак и сиве ћелије грађана Црне Горе – ЦДМ или Ђенеро? Што се мене тиче опредјелићу се за ЦДМ, јер је домаћи портал и вјероватно им нијесу вране попиле мозак, па да не знају да су Европа и НАТО прије 24 године толико поштовале границе Србије, односно тадашње СР Југославије, да су је напали са хиљаде бомби, како би од Србије одвојили Косово и Метохију! И након тог искуства ЦДМ преноси небулозе Ђенера!? Луд, збуњен и има ли овдје (не)нормалних?

Претпостављам да ни Ђенеро, а ни ЦДМ нијесу ни заборавни, камоли луди или збуњени, али су добро плаћени да гумицом бришу све што не одговара садашњим моћницима и њиховом походу на ближу историју! Како су кренули изгледа да ћемо ускоро ми да се извињавамо НАТО-у шо смо му оборили невидљивог ловца изнад нашег неба!!! 

Наравно конструкција Ђенера и ЦДМ-а је склопљена због актуелног рата у Украјини, гдје се напада Русија као агресор и зли источно-азијатски криминалац и мафијаш који осим свој не поштују ничији буђелар! Не само да га не поштује, него га отима и проглашава својим за вјеки вјекова! И то раде само Руси, док када Запад отима Србима памћење и све остало што уз то иде, назива се демократски искорак и прилог миру у свијету!!????

ЦДМ и Ђенеро и нијесу толико интересантни, колико је интересантна жеља неких кругова моћи са Запада да од људи са Балкана, посебно од Срба, направи имбециле и бескорисне идиоте! И за то користе све што им стигне до руке. Посебно медије који  преносе изјаве попут ове из рукава Ђенера! 

Нијесам нешто расположен да разглабам надугачко о нечему што је кратко и јасно и доказујем да је данас понедјељак, а да није уторак! То препуштам медијским и осталим агитаторима новог или старог свјетског поретка и њиховом помагачима на Балкану! Ко се ухвати у њихово коло, срећно му било и нека игра до миле воље.

Осталима не преостаје ништа друго него да све то гледају и биљеже. Можда ће ускоро  требати и овима из данашњег кола да својим очима виде шта су причали и писали! Ваљда се покају, а уколико неће, нека се биљежи, некоме ће сигурно једном све то бити потребно. Да напише савршену трагикомедију!  

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!