Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“СЕРДАР” у Бечићима: Први дјечји васкршњи фестивал!

Удружење „СЕРДАР“ уз благослов оца Петра Церовића и повјерење предсједника црквене општине Бечиће Дејана Андрића у Парохијском дому Свети Тома у Бечићима организовао први дјечији васкршњи фестивал ,,Шарено јаје дјетету се даје“.

Са нашим најмлађим суграђанима дружили су се књижевница Сара Вуковић, драматург Милош Борета и новинар/водитељ Радомир Тешановић који су дјеци током мини предавања, кроз представу, сликовито и на њима прилагодјен начин, приближили значај и смисао прослављања празника Христовог Васкрсења.

Организовање овакве манифестацје, прије свега, имао за циљ зближавање дјеце, дијељења радости самог празника, дружења и ширења љубави што је свакако основ хришћанске вјере . Ово је први дјечји васкршњи фестивал који организујемо уз подршку ХГ “Будванска ривијера” извршног директора Јована Греговића, ЈП “Морско добро”, компаније Гоод фоод Предрага Ковачевић, и медијског покровитеља догађаја РТВ Будва са надом да ће постати традиционалан, закључује се у саопштењу НВО “СЕРДАР”.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!