Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Бели Двор: Честитка за католички Ускрс!

Њ.К.В. Престолонаследник Александар пожелео је благословен и срећан Васкрс свим хришћанима у Србији и широм света који сутра, 9. априла, по грегоријанском календару славе овај празник.

Свим верницима који најрадоснији и најважнији дан за сваког хришћанина славе по грегоријанском календару, упућујем најискреније жеље за срећан и благословен Ускрс! Васкрсење Господа и Спаситеља нашег подсећа нас ко смо, да смо део заједничке и јединствене историје, али и да смо деца Божија, и да је Христово страдање показатељ и позив на ослобађање добра које почива у нама, ради нас и спасења свих. Нека нам дан када се слави васкрсење Спаситеља свима пружи наду да су времена мира и стабилности пред нама. Пре свега, моја породица и ја вам желимо добро здравље и свако благостање. Желим вам да празник проведете у миру, срећи и слози. Срећан Ускрс!, навео је Њ.К.В. Престолонаследник Александар у поруци.

На слици: Њ.К.В. Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина са Његовом Преузвишеношћу монсињором Ладиславом Неметом, Надбискупом и Митрополитом београдским

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОВОДОМ ПРАЗНИКА ЛОВЋЕНСКОГ ТАЈНОВИДЦА: Поема Његошу!

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

ПРЕДЛОГ: Српски национални савјет тражи референдум о Резолуцији о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

muzejbo

ЦЕТИЊЕ: Сарадња Музеја и Богословије!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

mimicry-butterfly-pieris-brassicae-preview

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!