Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Полиција диже тензије: Утакмица између Црне Горе и Србије меч високог ризика, блокирају центар, улазнице само уз личну карту!

У понедјељак од 20 сати и 45 минута, фудбалери Црне Горе ће угостити Србију у мечу 2. кола квалификација за Европско првенство 2024. године. Меч је проглашен као повишени безбједоносни ризик, па ће бити сниман, укључујући и из ваздуха од 15 сати, па до поноћи.

Улазнице, које ће се сутра пустити у продају, моћи че да се купе само уз личну карту, пасош или возачку дозволу. Улазак на стадион, биће дозвољен само оним љубитељима фудбала који има важећу улазницу.

Од15 часова до завршетка утакмице саобраћај бити обустављен у Булевару Ивана Црнојевића од раскрснице са Улицом Марка Миљанова до раскрснице са Булеваром Станка Драгојевића, затим у Улици 19 децембра, од Улице Вака Ђуровића, као и скретање од Хитне медицинске помоћи у правцу Градског стадиона.

Сходно одредбама Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама, уважавајући чињеницу да је спортска приредба проглашена приредбом повишеног безбједносног ризика, куповина улазница биће дозвољена искључиво уз идентификационе документе (лична карта, путна исправа) Улазак на Градски стадион под Горицом, биће дозвољен искључиво уз важеће улазнице, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!