Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Милун Зоговић: ДФ био предмет безочних подвала, они који су ћутали деценијама, оптуживали нас за све и свашта!

Посланик Демократског фронта Милун Зоговић казао је да је тачно да је ДФ у овој кампањи био предмет лагарија и безочних подвала од стране, како је навео, незахвалних људи којима је похлепа за влашћу прегазила све принципе и стандарде а подметачина била једина стратегија. Он је онима који су у првом кругу предсједничких избора подржали Андрију Мандића ипак поручио да то не смије да их демотивише јер, како је навео, „не смијемо дозволити себи да од дрвета не видимо шуму“.

-Да су избори 1. априла Ђукановић би био неприкосновен, када је у питању ‘баронисање’ нема конкуренцију, казао је Зоговић.

Срећом, навео је посланик ДФ-а на Фејсбуку, избори су 2. априла и поновио да ће Демократски фронт, како су и обећали, „подржати Јакова и сви заједно побиједити Ђукановића“. Зоговић је казао и да годинама траје, како је навео, њихова искрена и бескомпромисна борба против Ђукановића и његовог режима.

Тачно је, каже и да су у овој кампањи били предмет, како је навео, „најгнуснијих и најприземнијих бедастоћа, лагарија и безочних подвала од стране незахвалних људи којима је похлепа за влашћу прегазила све принципе и стандарде а подметачина била једина стратегија“.

-Тешко је било нама који смо најбоље године живота посветили борби против Ђукановићеве империје и прошли голготу слушати како они који су док је Ђукановић био власт ћутали као бубице сада нама подмећу јахте, кољенице и остале бедастоће које је измислила Ђукановићева Удба у специјалном рату против ДФ-а. Тешко то пада сваком поштеном човјеку. Али поштовани пријатељи то нити смије нити треба да нас демотивише јер не смијемо дозволити себи да од дрвета не видимо шуму. Побјеђује се прво у срцу па тек онда на бојном пољу баш како је то учинио у изборној ноћи Андрија Мандић позивајући нас све да подржимо Јакова Милатовића. Од априла да буде без Мила!, написао је Зоговић на Фејсбуку

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Да Спајић размишља о Србима у Црној Гори не би подржао резолуцију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!