Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Подгорица: Младен Булатовић у Основним суду разнио се бомбом, повријеђено седморо!

У експлозији бомбе у подгоричком Основном суду погинуо је Младен Булатовић (40) из Подгорице, а седам особа је повријеђено. Како је саопштио Срђан Кораћ из Управе полиције, до експлозије је дошло у 11:35 сати.

У 11:35 часова добили смо обавјештење да је у згради Основног суда активирана експлозивна направа и да има повријеђених. Утврдили да је смртно страдао М.Б. (40) који је активирао експлозивну направу, рекао је Кораћ.

Повријеђени су, како је саопштено из полиције, збринути у Клиничком центру. Међу њима је и адвокат Бранимир Вукчевић и двоје запослених у суду.

Не би требало да су теже повреде у питању, саопштио је Кораћ новинарима.

Начелник криминалистичке полиције, Зоран Башановић, саопштио је за ТВЦГ да се још истражује мотив због којег је Булатовић данас активирао бомбу. Директорица Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ), Љиљана Радуловић, саопштила је да се тој здравственој установи јавило седам особа, од којих је петоро повријеђено. Како је казала, сви су стабилног здравственог стања.

Теку све дијагностичке процедуре, како бисмо констатовали повреде. Најзначајније је да су сви стабилних виталних параметара, казала је Радуловић.

У тренутку експлозије, у суду је био велики број људи. Одмах након експлозије, сви службеници Основног суда напустили су зграду.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДА ДЈЕЦА ЗНАЈУ ШТА ИХ ЧЕКА УКОЛИКО НЕ УЧЕ: Бењамина Карић испред Гимназије у Сарајеву поставила тенк!

СЈУТРА У ДАНИЛОВГРАДУ: Вече посвећено Бранимиру Шћепановићу!

ЧИКАГО: Гала вече Срба за подршку Доналду Трампу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

milanberane

БЕРАНЕ, ПОЛИТИКА И КЊИЖЕВНОСТ: Милан Кнежевић из угла пјесника!