Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Андрија Мандић: Мило пада, пред нама је пад и диктаторског режима који је трајао 30 година!

Кандидат за предсједника Деморкатског фронта Андрија Мандић коментарисао је за Курир кандидатуру актуелног предсједника Црне Горе Мила Ђукановића и казао да ће његов пад на предсједничким изборима довести до потпуног слобма аутократског режима који траје више од 30 година.

Сада смо сазнали оно што смо одавно знали: Мило Ђукановић се опет кандидује за предсједничке изборе. Такође, сви знамо оно што је свакоме јасно: да онај који пада, не иде горе, већ доље. Али ваља имати на уму да ово падање треба да доведе до потпуног слома аутократског режима који траје више од 30 година, јасан је Мандић.

Дакле, наводи он, његов пад је неминован и тиме ће бити завршен један тежак период у историји Црне Горе који су обиљежиле подјеле, омразе, криминал, и корупција. Истакао је и да је куцнуо час да побиједи политика помирења.

У Црној Гори више не постоје два пута него један, само пут помирења. Наравно, да неко не би погрешно схватио, ми се нећемо мирити са Милом Ђукановићем, нити са криминализованим дијелом ДПС, њих чека суочавање са законом. Али, са свима другима ми желимо да радимо заједно, да Црна Гора буде боља, да градимо будућност али и да чувамо традицију, поручио је Мандић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!