Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДФ: Опструкције чланова ДПС-а у ДИК-у, прибавићемо 100.000, а не 15.000 потписа за Андрију Мандића!

‘-Опструкције представника ДПС-а у ДИК-у, са намјером да на сваки начин покушају зауставити извјесну побједу Андрије Мандића на предсједничким изборима, представљају посљедњи трзај Мила Ђукановића у његовој политичкој погубљености и неспремности да донесе одлуку о уласку у предсједничку трку, саопштено је из Демократског фронта.

Након што су представници ДПС-а у ДИК-у затражил да се од РИК-а провјери да ли Андрија Мандић има пребивалиште и бирачко право у Србији, сад враћају и на дораду његову кандидатуру из баналних и упитних разлога. ДФ још једном подсјећа јавност да је за мање од недјељу дана прикупио преко 15.000 потписа подршке за кандидатуру Андрије Мандића, и да та акција и даље траје тако да ћемо до краја дана већ имати прикупљених 35.000 потписа подршке грађана Црне Горе са уредним бројевима личне карте и ЈМБ- ом, казали су из овог политичког савеза.

Ово најбоље показује да је ДФ спреман, како наводе да одговори на сваки вид опструкције од стране ДПС-а, и само желе да им поручео, ако буде требало правним „чистунцима“ из ДИК-а, да ће доставити и 100 хиљада потписа подршке.

Побједа Андрије Мандића је неупитна, јер, док други тумарају тражећи његовог противкандидата, ДФ је већ на терену, пошто за разлику од кандидата мафије и амбасада, ми имамо кандидата народа, зато и знамо да побјеђујемо, закључили су.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УКОЛИО ВЛАДА ГЛАСА ЗА РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Десетак српских организација организоваће протесте и блокаду улица!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Пакт са Милом је пакт са ђаволом!

ПОВОДОМ ПРАЗНИКА ЛОВЋЕНСКОГ ТАЈНОВИДЦА: Поема Његошу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

muzejbo

ЦЕТИЊЕ: Сарадња Музеја и Богословије!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

mimicry-butterfly-pieris-brassicae-preview

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!