Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Јован Вучуровић: Андрија Мандић народни кандидат, а народ нико није побиједио!

‘-Андрија Мандић ће на предсједницким изборима бити једини народни кандидат, а народ нико није побиједио, поручио је посланик Демократског фронта Јован Вучуровић реагујући на изјаву премијера Дритана Абазовића који је оцијенио да би кандидатура Мандића на предсједничким изборима “појачала шансе актуелног предсједника Мила Ђукановића”.

Он је рекао да ће Мандић за противнике имати кандидате мафије или амбасада.

Народу је већ једном украдена побједа 30. августа од стране амбасадорских странака и то мора да се промијени. Тога дана смо умјесто народне власти и народне побједе, на коју смо чекали деценијама, добили мутанта којега су заједно са Кривокапићем и Абазовићем правиле поједине амбасаде. Након тога, Дритан Абазовић је, поново слушајући чиновнике разних амбасада, ушао у директне договоре с Милом Ђукановићем и ДПС-ом формирајући нову владу. Тако да Абазовић више не помиње борбу против Ђукановића и оцјењује ко може а ко не може да му се супротстави. Све смо видјели у ове претходне двије године и свима је све јасно и познато– казао је Вучуровић.

Народ чека свога предсједника, Андрију Мандића, и тражи да њихов предсједник управља Црном Гором, а не мафија и чиновници страних амбасада– закључио је Вучуровић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!