Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Горан Даниловић: Није срамота изгубити изборе, али је срамота сматрати да је послије нас потоп!

Није срамота на изборима добити мање или не добити ништа – срамота је да се понашамо по принципу “послије нас потоп”, поручио је лидер Уједињене Горан Даниловић.

Предсједнички избори 19. марта! Није се ни покушало са договором око парламентарних у истом дану! Драги моји пријатељи; дубоко презирем тактику у којој једни другима правимо смицалице и замке. Политика није и никад неће бити у “ситним цревцима”. Отменост јавне и јасне политике једино је вриједно пажње за зреле људе. Могао бих сада да вам распредам о томе зашто се збива овако и шта је све у игри али не желим да вас потцјењујем, написао је он на Фејсбуку.

Како је истакао, није више уопште сигуран коме све одговара да се не изабере Уставни суд.

ДПС га не би изабрао никад да није дужан “странцима”, али и међу нама има оних који би декретом укинули парламентарне изборе. Колико год, међутим, завлачили и мрцварили свијет неће стати и мораћемо убрзо поново у бирање, навео је он.

Извор: Дан

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Да Спајић размишља о Србима у Црној Гори не би подржао резолуцију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!