Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Пљевља: Митрополит Јоаникије одликовао Милана Лекића!

Рудник угља АД Пљевља саопштио је да је Митрополит црногорско-приморски Јоаникије орденом Светог Петра другог Ловћенског Тајновидца првог степена одликовао извршног директора те компаније Милана Мија Лекића. Лекићу је орден уручен јуче након освештања цркве Светог Серафима Саровског, у мјесту Драгаљ, у Котору.

Из Рудника угља су казали да је свечаности присуствовао и амбасадор Русије у Црној Гори Владислав Маслеников. Лекић је истакао да му је посебна част и задовољство што је удостојен оваквог одликовања.

Исто одликовање другог степена додијељено је Здравку Мишељићу.

Архијерејске грамате су добили Боро Самарџић, породица Јосић, породица Мијајловић, породица Рајковић, Дино Пањак, Александар Жутковић и Владимир Димитријевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

ПРЕДЛОГ: Српски национални савјет тражи референдум о Резолуцији о Сребреници!

ПОД ЛУПОМ: У Монтефарму и са новим директором највише се цијене рођаци!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

jakov_milatovic_milojko_spajic_zdravko_krivokapic

СМИЈЕШНО И ТРАГИЧНО: Док у Црној Гори расте српски бунт због Резолуције о Сребреници, Јаков у Мајамију отвара Самит младих НАТО-а!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!