Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Предлози за сарајевске политичаре: Вакцинација против антисрпства!

Правник Славко Митровић рекао је да је дух мржње и порицања да су у грађанском рату у БиХ све зараћене стране чиниле злочине од политичког Сарајева начинио неизљечивог болесника и зато сваки 9. јануар и прослава Дана Републике Српске произведе додатну хистерију.

Додатна хистерија показује двије ствари, Срби и Република Српска прихватају Дејтонски мировни споразум и живе у миру, а политичко Сарајево, одбијајући да прихвати међународно-правни Дејтонски споразум, живи у неком магловитом примирју стално пријетећи и звецкајући `Бакировим оружјем` за не дај Боже – навео је Митровић у колумни за “Глас Српске”.

Он је истакао да су се, поводом 9. јануара – Дана Републике, јавила два стручњака за ширење мржње Недим Адемовић и Абдулах Сидран.

Према Адемовићу, дописивање и кршње Устава БиХ од ОХР-а је “уставноправи развој”, а Уставни суд БиХ постоји да би потврђивао наметнуте законе који на то није имао право према међународном дејтонском уговору. Аферим докторе сарајевског уставног права – пише Митровић.

Он је подсјетио да је сваки поступак Срба по Сидрану злочин, а сви Срби тиме и злочиници.

Ваљала би каква вакцинација против незнања и глупости, па да се пелцују такви академици и многи други у политичком Сарајеву. Онда не би стално пријетили и подизали кривичне пријаве против учесника прославе 9. јануара – нагласио је Митровић.

Он је истакао да ће, можда, формирање власти без СДА зауставити распад БиХ који одавно тече захваљујући бошњачкој политици.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!