Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Небојша Медојевић: У Котору договарано минирање Лекићеве владе, а договарана коалиција Дритана и Милојка!

Предсједник ПЗП-а Небојша Медојевић тврди, да је у Спајићевој вили у Котору договорено минирање 44. Владе и нова коалиција УРЕ и Покрета Европа сад!

Више домаћих и међународних извора ми је потврдило информацију да се у Спајићевој вили у Котору (Муо) договарало минирање форкирања 44. Владе и нова коалиција УРЕ и Европе сад. Дуванска мафија која на платном списку држи Абазовића и Спајића , наредила је да се 44. Влада не формира, јер су њихове процјене да би улазак ДФ у Владу и координација реформи у сектору безбједности угрозила њихове интересе, зауставила шверц и оснажила ГСТ Нововића у интензивирању борбе против мафије – наводи он.

Медојевић истиче, да је формирање како каже, дуванске коалиције очајнички покушај да се спријечи да ДФ на следећим изборима буде најјча политичка групација.

Ово је само било уводно формирање дуванске коалиције између УРЕ и Европе сад, и још један очајнички покушај да спријече ДФ да на следећим изборима буде убједљиво најјача политичка групација , што би значило да би ДФ био кључни сегмент нове Владе и да би се темељне реформе , коначно спровеле. Ову дуванску коалицију подржавају и неке стране службе и структуре које желе да наставе колонијалну доминацију и да виде само своје слуге и послушнике у Влади – наводи Медојевић.

Предсједник ПЗП-а поручује даније искљућено да у ову „дуванску коалицију“ буду укључен још неке партије и појединци.

Није искључено да дуванска мафија уз помоћ неких страних служби у ову дуванску коалицију врбује и још неке партије и појединце , у паничном страху од све снажнијег ДФ и све извјеснијих радикалних реформи и формирања прве суверене , самосталне и патриотске Владе на коју страни фактор и дуванска мафија неће имати утицај – закључио је Медојевић.

Извор: дан

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЧЕТНИЧКА ТУГА У СЛОВЕНИЈИ: Сјутра парастос безгробној војсци у Камничкој Бистрици, портал “Српска24” запалиће свијећу за невино побијене припаднике ЈВуО!

НА ГРАХОВЦУ ОБИЉЕЖЕНО 166 ГОДИНА ОД ВЕЛИКЕ БИТКЕ: Црногорци и Херцеговци побједили османску војску и показали шта може српска слога!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

PRO3

НЕМА ДРУГЕ: Да би Црна Гора била европска мора бити и српска!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!

spijunu

ТРАГИКОМЕДИЈА ИЛИ ШПИЈУНИ СУ МЕЂУ НАМА, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Шверцери цигарета под пратњом АНБ-а и уз помоћ појединих свештеника састављали владу у Острогу!