Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Андрија Мандић: Хајка на Србе уједињује Србе!

Андрија Мандић, предсједник Нове српске демократије, истакао је да напади само додатно мотивишу Србе на заједништво, не само у осуди оваквих злочина, него првенствено на укупно заједничко дјеловање.

Умјесто да мирно прослављамо Божић, ови благи дани су претворени у бригу читавог српског народа за безбједност наших сународника на Косову и Метохији, оцијенио је он.

Кулминација тог терора је, како је истакао, рањавање српске дјеце на Бадњи дан док су ишли по бадњак и пребијање младића у повратку са Божићне литургије.

Атмосфера хајке на Србе и СПЦ буди агресивност код антисрпских екстремиста, не само на КиМ, него и на другим просторима гдје живи наш народ. Одговорни за ово недјело, поред добијања адекватне казне, морају знати да никада неће отјерати српски народ са њихове завјетне земље, нагласио је он.

Мандић је истакао да ови напади само додатно мотивишу Србе на заједништво, не само у осуди оваквих злочина, него првенствено на укупно заједничко дјеловање.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!