Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Дритан: Александар Вучић не управља Црном Гоом!

Премијер у техничком мандату Дритан Абазовић каже да је његов однос са Александром Вучићем коректан, али да предсједник Србије не управља Црном Гором.

Он је у интервјуу Вијестима рекао и да неозбиљним сматра оцјене, које тумачи као нападе, да предсједник Србије управља било чим у Црној Гори, наглашавајући да је његов однос са Александром Вучићем, као и са другим званичницима у региону, коректан и пријатељски.

-Да ли се нама свиђа нека политичка опција у региону, то није наше питање и питање за наше грађане. Ми имамо суверену власт, поштујемо друге, на исто такав начин и то је то. Сва та прича у вези са Вучићем је у контексту стварања неког негативног политичког наратива у односу на мене лично. Мени је драго да са њим, са премијером Албаније, Косова и са предсједавајућим Вијећем БиХ имамо односе које би требало да има сваки премијер Црне Горе, казао је он.

Абазовић је саопштио да жели да види више доказа о наводној кривици Рада Милошевића за шверц цигарета, поручивши да му је нелогично да тај функционер ГП УРА за мање од мјесец формира криминалну организацију са људима које је тек упознао.

Међутим, додао је, да не амнестира никога и да ће Милошевић бити и страначки санкционисан, уколико се утврди да је крив за било какве незаконитости.

Не амнестирам никога, апсолутно,то је принцип рада и мислим да ћемо на органима странке морати да заузмемо принципијелан и јасан став да је наш политички субјекати неприкосновени борац за борбу против корупције и организованог криминала, навео је Абазовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СКАНДАЛОЗНЕ ИЗЈАВЕ ПРЕДСТАВНИКА ХРВАТСКЕ ВЛАСТИ: У Јасеновцу је било злочина, али не над Србима!

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ, ОТРГНУТО ОД ЗАБОРАВА: Истина о Сребреници и овако је било!

ПОВОДОМ ОДЛУКЕ ДА ПОДРЖИ РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Протест испред Владе у 19 сати!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

prva

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

penzija33

ПРЕДСТАВНИЦИ ПЕНЗИОНЕРА: Нећемо повећање чланарине, Савез пензионера је и даље филијала ДПС-а!

desanka

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

duskotrifun

“СРПСКА КУЋА”: Вјечне теме пјесника Душка Трифуновића!