Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Усвојени амандмани: Иван Вуковић пакује кофере!

Усвојени су амандмани потпредсједнице Скупштине и функционерке Покрета за промјене (ПзП) Бранке Бошњак и посланика Демократа Данила Шарановића и Грађанског покрета УРА Милоша Конатара.

Тим амандманима је предвиђено да, уколико надлежна изборна комисија не објави коначне резултате избора у року од 60 дана од њиховог одржавања, актуелном сазиву локалног парламента мандат престаје по сили закона.

Шарановић је, образлажући поднијете амандмане, казао да се градска управа у Подгорици понаша као да није изгубила на изборима одржаним прије два мјесеца. Он је казао да ове амандмане додатно оправдава дневни ред за сједницу Скупштине Главног града која је заказана за 29. децембар.

-Десило се немогуће, да ДПС некоме повећа зараде, и то сада након избора на којима су изгубили. Након два мјесеца од избора на којем су изгубили, они предлажу избор нових Одбора директора у привредним друштвима чији је оснивач Главни град и нова руководства у јавним установама, казао је Шарановић, уз оцјену да је ријеч о политичком бешчашћу.

Не ради се о нама ни о политичком интересу, него о интересу Подгорице и грађана Главног града који су на изборима тражили да дође до промјене, додао је посланик Демократа.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

ustav-crne-gore-constitution-of-montenegro

ПОГЛЕД НА НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ: Устав – зла коб ДПС-овске Црне Горе!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!