Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Док су на на улицама нереди: Мило пије рујно вино са амбасадорима!

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић на позив шефице Делегације ЕУ амбасадорке Оане Кристине Попе и амбасадорке Републике Чешке, предсједавајуће Савјетом ЕУ Јанине Хребичкове био је гост на традиционалном састанку у оквиру шестомјесечног предсједавања са амбасадорима и дипломатским представницима земаља ЕУ. Ђукановић је детаљно амбасадоре упознао о стању у Црној Гори, а дипломатски представници земаља ЕУ изразили су забринутост за актуелне прилике у нашој држави.

Предсједник државе казао је да је најдемократскији и најнормалнији излаз из кризе “организовање пријевремених парламентарних избора, али се до тог компромиса тешко долази”.

Како је саопштено из кабинета предсједника државе, на почетку, амбасадорка Попа је поздравила Ђукановића уз констатацију да влада изузетно интересовање дипломатског кора за састанак у компликованим временима за Црну Гору.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОВОДОМ ОДЛУКЕ ДА ПОДРЖИ РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Протест испред Владе у 19 сати!

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ: Подржавамо Србију и Српску у одбрани српских интереса, учествоваћемо на сјутрашњем протесту!

САВЕЗ СРБА ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ, УСВОЈЕНА ДЕКЛАРАЦИЈА О МИЛОЈКОВОЈ ВЛАДИ: Пуно корито се никада није могло мјерити са људском чашћу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

prva

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

penzija33

ПРЕДСТАВНИЦИ ПЕНЗИОНЕРА: Нећемо повећање чланарине, Савез пензионера је и даље филијала ДПС-а!

desanka

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

duskotrifun

“СРПСКА КУЋА”: Вјечне теме пјесника Душка Трифуновића!