Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Маида Горчевић позвала Ивана Вуковића: Растаните се од фотеље и признајте вољу грађана!

Члан Предсједништва Покрета “Европа сад” Маида Горчевић позвала је Ивана Вуковића да се испоштује изборну вољу грађана Подгорице од 23. октобра и престане да узурпира примопредају власти у Главноим граду.

Што се тиче доприноса политичкој култури у Црној Гори – позивамо нелегитимног градоначелника да „одвајањем од фотеље“ да примјер како се демонстрира достојанство, те поштује изборна воља грађана, умјесто што се скрива иза нижеразредних ДПС јуришника, глумећи конструктивност. Потпредсједнику ДПС-а није било довољно да противуставно одложи изборе, мијења територијалну организацију услијед отпочетог изборног процеса, те буде тзв. градоначелник супротно одлуци судских органа, већ би сада разним опструкцијама да пролонгира извјесност која га чека. Стога, умјесто да одмах прихвати јасно исказану вољу бирача на шта га позивамо од 23. октобра, Вуковић наставља да се легитимише као узурпатор коме је једини мотив да пркоси својим грађанима, што је одлика свих политичара са аутократским манирима – навела је Горчевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГОВОРИ СЕ О ЗЛОЧИНИМА, ПА ДА НЕ ЗАБОРАВИМО: Крвави пир Османа Растодера под Чакором!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

“СРПСКА КУЋА”: Вјечне теме пјесника Душка Трифуновића!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!