Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У Шавнику одлучни: Никшићани нам неће кројити власт!

Носилац листе коалиције “За будућност Шавника” Гаврило Церовић саопштио је за ТВЦГ, да су и ове недјеље у Шавник да гласају дошли бирачи из Никшића, које они, како каже, не познају.

Они немају право овдје да гласају. Како су они инсистирали на томе ми смо прецртали листиће и прекинули гласање на миран начин, али нећемо дозволити да Никшићани долазе, ми те људе не познајемо, али их има на бирачком списку – казао је Церовић.

Подсјетимо, јутрос је по шести пут прекинуто гласање у Шавнику, а из ОИК-а су казали да ће грађани следеће недеље по седми пут изаћи на биралишта.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

СМИЈЕШНО И ТРАГИЧНО: Док у Црној Гори расте српски бунт због Резолуције о Сребреници, Јаков у Мајамију отвара Самит младих НАТО-а!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

jakov_milatovic_milojko_spajic_zdravko_krivokapic

СМИЈЕШНО И ТРАГИЧНО: Док у Црној Гори расте српски бунт због Резолуције о Сребреници, Јаков у Мајамију отвара Самит младих НАТО-а!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!