Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Дритан Абазовић: За смрзавање у школама није крива ова влада, питајте Здравка и Милојка!

За проблем гријања у школама није крива актуелна влада, већ они који су планирали претходни буџет. То је на данашњој сједници Владе казао премијер у техничком мандату Дритан Абазовић. Изгледа да заборавља да је у тој Влади он био вицепремијер.

На Влади ће се, како је данас саопштио министар просвјете Миомир Војиновић, интерно расправљати о недостатку енергената у школама.

Да неко каже да због ове Владе нема гријања у школама, то је ноторна неистина. Ако нема гријања у школама, обратите се онима који су планирали претходни буџет и који су закинули ставку везану за гријање у школама у Министарству просвјете, рекао је Абазовић, поручујући да ће ријешити овај проблем.

Тврди да његова Влада није донијела постојећи Закон о јавним набавкама, те да нијесу у могућности да траже од људи да дјелују ван закона.

То би неко хтио да би онда поднио кривичне пријаве и прави како је велики легалиста, да тјерамо службенике да раде нешто противзаконито, јер је закон такав да не предвиђа ванредне околности које се дешавају. Ово никакве везе нема са наом Владом, него са планирањем буџета за прошлу годину, рекао је Абазовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!