Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Истраживања: Тајне убиства Душка Јовановића!

Истраживачки документарни филм “Тајне злочина – Убиство Душка Јовановића” открива нове детаље везане за истрагу тог најтежег злочина, кад су у питању напади на новинаре у Црној Гори. Откривамо – како је извршен злочин, ко су главни актери, који су главни пропусти у истрази, ко је опструирао истрагу убиства и чија је одговорност зашто након 17 година од убиства Јовановића, јавност нема податак ко су налогодавци, а ко извршиоци тог злочина.

Документарни филм је реализован уз помоћ Фондације “Правда за новинаре” (ЈФЈ), невладине организације са сједиштем у Лондону. ЈФЈ финансира новинарске истраге о насилним злочинима над медијским радницима и помаже професионалним и грађанским новинарима да умање ризик.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

“ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ И ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Јована Дучића и Рабиндраната Тагореа!

ЦЕТИЊСКА БОГОСЛОВИЈА: Стигла књига из 1892. године и обновљена ђачка дружина “Владика Његош”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!