Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Завршен састанак побједника избора у Подгорици, Јаков Милатовић: Нова градска власт до 19. децембра!

Имали смо јако добар, конструктиван састанак и грађани Подгорице ће врло брзо добити градску управу, саопштио је носилац листе Покрета Европа сад на локалним изборима у Подгорици, Јаков Милатовић.

-Дан ослобођења Подгорице (19. децембар) грађани ће дочекати са градском управом у пуној функцији. Данас је био почетак, у понедјељак ће бити наставак преговора. Имаћемо разговоре све до потписивања коалиционог споразума који ће бити основ функционисања градске управе, рекао је Милатовић новинарима након састанка представника листа које су освојиле већину на локалним изборима у Подгорици.

Милатовић је казао да ће послије сваког састанка имати саопштење за јавност.

-Било је ријечи о проглашењу резултата. Очекујемо то врло брзо од ОИК (Општинска изборна комисија). Позивамо још једном ОИК и остале учеснике процеса да не опструирају проглашење резултата, казао је Милатовић.

Он је додао да данас нијесу разговарали о позицијама које ће добити коалициони партнери у новој локалној управи. Наредни састанак је у 12 часова у понедјељак у просторијама ДФ (Демократски фронт)”, поручио је Милатовић.

У преговорима учествују носиоци листа “За будућност Подгорице” Јелена Боровинић Бојовић, “Идемо људи” Данило Шарановић и “Може Подгорица — Ово је наш град” Лука Ракчевић.

Покрет Европа сад је на локалним изборима у Подгорици 23. октобра са 21,7 одсто гласова освојио 13 мандата. Коалиција “За будућност Подгорице” освојила је 11 мандата, коалиција “Идемо људи” шест, а листа “Може Подгорица – Ово је наш град” четири мандата.

Извор: вијести

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!