Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Славен Радуновић: Допуне Закона о предсједнику су лијек за болест која се зове Мило Ђукановић!

‘-Измјене и допуне Закона о предсједнику су лијек за болест која се зове Мило Ђукановић, поручио је посланик ДФ-а Славен Радуновић.

Он је казао да ће овај покушај владајуће већине да се изађе на крај са опструкцијама Мила Ђукановића бити успјешан.

Ово је покушај владајуће већине који ће да успије и да се изађе на крај са опструкцијама Мила Ђукановића који је изгубио државну власт и скоро комплетну локалну власт и који нестаје у политичком смислу као његова партија. И то се ради на начин да се не одузимају његове надлежности, него се само дефинише шта се дешава када он не испуњава оно што му је дато у надлежност. Да не би један човјек отуђен од народа могао да зароби државу. Ово је лијек за болест која се зове Мило Ђукановић у одумирању као политичка личност – казао је Радуновић.

Радуновић је истакао да нема кризе у Парламенту и Влади, и да криза долази само од Мила Ђукановића од којег је сваки негативни талас у Црној Гори стигао у последњих 30 године.

Он, његови пријатељи и породица имају јасну стратегију, ви сте ту да га браните. У амбијенту у којем су се неки на овим последњим изборима крили и бјежали од свог имена ДПС, бјежали од уобичајених боја са којима су излазили на изборе, нигдје не помињали Мила Ђукановића. Од тих који су свјесни чиме су задужили Црну Гору, колико су јој неправде донијели они данас желе да држе час и моралишу да је нешто уставно или неуставно. Ви који сте преписали 300 људи из других градова у један мали Шавник, не би ли сте остварили побједу. Ви чије су перјанице правосуђа у затвору. Ви који сте за тужиоца имали и њиме се поносили Миливоја Катнића. Ви који сте кажњени од народа на последњим изборима брутално. Хоћете чињеницу да предсједник државе и ДПС-а опструира Парламент, који је једна од ријетких институција која функционише у пуном капацитету, и онемугућава га да ради свој посао и изабере владу. Читава Црна Гора зна да постоји 41 посланик који жели да један од нас постане мандатар за састав нове владе – рекао је Радуновић.

Извор: борба

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

ГОВОРИ СЕ О ЗЛОЧИНИМА, ПА ДА НЕ ЗАБОРАВИМО: Крвави пир Османа Растодера под Чакором!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!