Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДФ поводом забране уласка у Црну Гору власнику ТВ “Адрие”: Дритане, заустави малтетирање грађана Србије!

Демократски фронт осуђује ново малтретирање држављана Србије од стране црногорске власти и оцјењују да неко жели да ситуацију у Црној Гори врати у вријеме дискриминације и ширења мржње према свему сто је српско или долази из Србије. Последњи се на мети, како су саопштили из ДФ-а, нашао Братислав Стојиљковић, власник ТВ Адрије и радио Јадрана, и особа која инвестира у Црној Гори.

-Дакле, и поред заклињања у слободу медија овдашњи екстремисти и даље једино размишљају о спровођењу политике нетрпељивости, а то свакако нећемо дозволити. Ово је уједно и атак на успјешне људе који инвестирају у Црну Гору и запошљавају велики број наших грађана, наводе у саопштењу.

Пошто, како кажу, претпостављају да се и овдје ради о ,,наслеђу“ познатих антисрба Сава Кентере (бивши директор АНБ-а) и Ранка Кривокапића (министар вањских послова) очекују од премијера Дритана Абазовића да одмах заустави ово ничим изазвано малтретирање грађана Србије.

Овај екстремизам нам говори да бивши режим морамо сломити до краја како би Црна Гора најзад постала слободна држава отворена за све. Зато позивамо грађане да на локалним изборима 23. октобра гласају за листе Демократског фронта широм Црне Горе, како би се најзад зауставио овај екстремизам и мржња коју пласирају ДПС и сателити, закључују у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ ДА НЕМА КОМУНИСТА: У Подгорици међународни симпозијум о Видоју Жарковићу, организатори Монтенегрини, предаје и Мило!

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!

“СЛОБОДНА ДАЛМАЦИЈА”, ПРЕМА ХРВАТСКОЈ ТРЕБА ПОДИЋИ КИНЕСКИ ЗИД: “Комшијама” смета што фестивал клапа у Херцег Новом организује СРБИН!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!