Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Јелена Боровинић-Бојовић у Загоричу: Ближимо се ослобађању Подгорице од ДПС-а!

Приближавамо се крају изборне кампање и све смо ближи тренутку ослобођења Подгорице од ДПС-а. У минуле четири године, локална власт је шминкала Подгорицу а проблеме није решавала. Одлазећи градоначелник се хвали да зна више улица од осталих, да боље познаје проблеме од осталих, али никако да одговори на питање – чему то све служи ако не решава проблеме? А нагомилао их је много, казала је у Загоричу Јелена Боровинић Бојовић, кандидат за градоначелника коалиције “За Будућност Подгорице”.

Она је истакла да су игнорисани многи апели, пријаве и иницијативе.

Све што смо ми грађани Подгорице покушали да ријешимо, свако у свом насељу, углавном је игнорисано. Комуникације између Градске управе и нас грађана, скоро да нема. Осим када то одговара расположењу одлазеће градске управе. И да вам кажем нешто, веома важно и значајно. Није проблем само недостатак разговора и одсуство договора између грађана и власти. Проблем је што су вас убиједили да сте једни другима криви за нерешавање проблема. И онда кажу – ма они у Загоричу се не могу сами са собом договорити. А ја питам – шта је онда улога градских власти ако не да организује, посредује и ствара договоре међу грађанима? Не само што су нагомилали проблеме, него вас још убјеђују да је проблем у вама, у нама свима, само у њима није, рекла је Боровинић Бојовић.

Она је казала да у овом дијелу Подгорице постоје проблеми легализације земље, напона струје, бројни инфраструктурни проблеми, често киша изазива колапс саобраћаја.

Заиста више нема смисла да то игноришемо. То ћемо да решавамо, заједно и у договору. Некада то иде теже, некада лакше, као и у сваком послу, ја то најбоље знам као љекарка. Али тамо гдје има воље, истрајности и упорности, има и резултата. Можете претпоставити са колико тежим околностима сам се као љекарка суочавала. И када ми неко каже – да не може годинама да се ријеши саобраћај, улица, тротоар, једноставно не прихватам. За почетак, да испунимо обавезу, прву која зависи од нас, а то значи да 23. октобра развластимо ДПС и да почнемо да разговарамо, да се договарамо и да радимо. Решавамо све, довршићемо и изградњу шеталишта, да Загорич добије и нови садржај. Вријеме је за решавање старих проблема и увођење нових садржаја. Ајмо заједно, да 23. октобра дефинитивно пошаљемо ДПС у прошлост и да одговоримо на питање чија је Подгорица? Наша је! Сви за број 5, сви за будућност Подгорице, поручила је др Боровинић Бојовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОДВРАТНИ ДПС, ИВАН ВУКОВИЋ: Важнији му Хрвати од Срба!

УКОЛИО ВЛАДА ГЛАСА ЗА РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Десетак српских организација организоваће протесте и блокаду улица!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Пакт са Милом је пакт са ђаволом!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

muzejbo

ЦЕТИЊЕ: Сарадња Музеја и Богословије!

mimicry-butterfly-pieris-brassicae-preview

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

mladić

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!