Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Рашко и Рања: Дритан шверцер!

Министар вањских послова у техничком мандату Ранко Кривокапић казао је да је на дјелу тактика поросипања перја, те да кривци политици у највећем броју случајева не кажу “ја нијесам крив” него да су криви други.

То је отприлике све што смо данас чули од премијера, рекао је Кривокапић.

Истакао је да да се око криминала прво мора испитивати премијер.

Премијер има кључно мјесто јер може да чисти систем од свих оних који су му пријетња – па је прво чишћен шеф бироа за оперативно дјеловање, па шеф агенције.. То су радње које показују ваше мотиве, казао је Кривокапић Абазовићу.

Министар одбране Рашко Коњевић рекао кј да се зна да је Абазовић ишао у Спуж ишао да разговара са Љубом Биговићем и позвао га да каже је ли тужилаштву доставио службену забиљешку.

Сви смо за то да се разријеши питање убиства Душка Јовановића. Абазовићу је овдје политички проблем Раде Милошевић. Премијер је у своје најближе окружење именовао особу која је у континуитету била у контакту са Љубом Миловићем. То што сам ја желио да будем одговоран, та особа је на три сједнице Вијећа за националну безбједност незаконито присуствовала. Ми смо на Вијећу упозорили на то. Ја сам упозорио, рекао је Коњевић на Одбору.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

ПЕТАР БОЖОВИЋ: Прича се о геноциду у Сребреници, а гледамо геноцид у Гази!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ustav-crne-gore-constitution-of-montenegro

ПОГЛЕД НА НАЈВИШИ ПРАВНИ АКТ: Устав – зла коб ДПС-овске Црне Горе!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!