Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Упозорење, догађај који треба заобићи: “Дан Војске ЦГ” окупио све Антисрбе!

‘-На свечаности ће говорити предсједник Црне Горе Мило Ђукановић, потпредсједник Владе и министар одбране Рашко Коњевић и начелник Генералштаба Војске Црне Горе бригадни генерал Зоран Лазаревић, најављено је из Министарства одбране. Данас ће око 30 нових војника по уговору положити заклетву, а биће представљени и новопроизведени потпоручници, официрка и официр, који су ове године завршили војну академију у иностранству.

Дио церемоније ће бити и кратак културно-умјетнички програм у којем ће учествовати Војни оркестар ВЦГ и КИЦ ПОП хор. На крају програма, биће приказан и нови промотивни спот Војске Црне Горе.

Прије главне церемоније, од 11 сати на Тргу ће бити одржана и манифестација Војска у вашем граду која је већ посјетила Бар, Колашин, Пљевља, Бијело Поље и Даниловград.

-Позивано грађане/ке да сјутра присуствују догађајима како бисмо заједно обиљежили Дан ВЦГ који се слави у знак сјећања на битку на Туђемилу, када је дукљанска војска извојевала историјску побједу над Византијом. Овом битком започета је историја црногорске државне независности, истичу из МО.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!