Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Шпијуни су међу нама: Некадашња руска узданица хапси московске агенте!

Више црногорских држављана ухапшено је јутрос у Подгорици због сумње да су радили за обавјештајну службу Русије, сазнају “Вијести” из више извора.

Према сазнањима “Вијести”, акцију је водила Агенција за националну безбједност (АНБ), у чијој је и надлежности то кривично дјело, а спроведена је по налогу Специјалног државног тужилаштва (СДТ). Према једном извору, једна од ухапшених особа је, према подацима АНБ, више од деценије радила за руску службу и дио је шире групе чији су чланови познати АНБ.

Наводно је у питању службеник државне администрације.

Исти извори наводи да је данашња акција тек почетак активности на откривању сарадника страних обавјештајних служби. Из АНБ нијесу одговорили да ли је тачно да је ухапшено више особа због сумње за шпијунажу.

У оквиру акције АНБ, СДТ и Специјалног полицијског одјељења (СПО) извршени су претреси на више локација у Подгорици и околини током који су, наводи извор, пронађени предмети “од интереса за истрагу”.

Други саговорник “Вијести” рекао је да је ова акција дио међународне и да су међу ухапшенима и неки руски држављани.

Акцију хапшења извели су припадници Сектора за бробу против криминала.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Да Спајић размишља о Србима у Црној Гори не би подржао резолуцију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!